Autor: Finantsuudised.ee • 2. aprill 2021
Ainult tellijatele

Euroopa ühtne raudteevõrk - tulevane reaalsus või ainult unistus?

30. märtsil toimus Euroopa Liidu transpordiministrite videokonverents, kus arutati kuidas tuua rohkem reisijaid ja kaubavedajaid rööbastele, et vähendada transpordisektori kasvuhoonegaase 90% võrra 2050. aastaks.

„Kui tahame luua ohutu, ühtse ja kvaliteetse Euroopa raudteevõrgustiku, peame transpordisektori muutma paberivabaks ning ehitama raudteid rohekütustele. Eestis oleme selle suuna juba võtnud ning põhipingutus on Rail Balticu ehitus, ilma milleta oleksime tulevikus ülejäänud Euroopast ära lõigatud,“ ütles majandus- ja taristuminister Taavi Aas.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077