Autor: Finantsuudised.ee • 31. märts 2021
Ainult tellijatele

Kuidas tööandjana võimaldada väikeste kulutustega töötajatele tervist säästev kodukontor?

Kadri Kellamäe, Eesti Kaitseväes arst selgitab, kuidas oma kodukontoris on kõige mõistlikum sättida oma lauda, paigutada valgusteid ning pöörab ka tähelepanu teistele toas olevatele asjaoludele, mis muudavad sinu kodukontori tervist säästvaks ja meeldivaks kohaks.

Paljuski on inimeste tervisemured seotud just tööst tingitud probleemidega: vale valgustus, kehv sisekliima, liiga suur koormus, vale tööasend, traumade oht, sobimatud tööajad, halvad suhted kolleegidega jne.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077