Autor: Finantsuudised.ee • 7. mai 2021

Kõik, mida peaksid teadma pensioni investeerimiskontost

Pensioni investeerimiskonto (PIK) loomine ei ole viimane rong, millele tuleb ruttu peale hüpata, enne kui see jaamast väljub, kinnitasid Luminori veebiseminaril osalenud eksperdid. Tegemist on pikaajalise võimalusega, mida on enne lõplikku valikut võimalik Luminoris katsetada ka virtuaalrahaga, teatas pank.
Kaks kõige tähtsamat märksõna, mida iga PIKi loomisele mõtlev inimene võiks kokkuvõttes meeles pidada, on mugavus ja huvi, rääkis seminaril finantsblogija Märten Kress.
Foto: Raul Mee

Luminori veebiseminar „Pensioni investeerimiskonto: kellele, miks ja kuidas?“ käsitles kõike seda, mis puudutab sel aastal inimestele avanenud uut valikut Eesti pensionisüsteemis – pensioni investeerimiskontot (PIK). Tegemist oli tunniajase kiirkursusega, kus finantseksperdid käisid üle kõik olulisemad punktid, mida üks PIKi loomisele mõtlev inimene peaks enne otsuse langetamist teadma ja arvesse võtma.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077