Autor: Finantsuudised.ee • 18. mai 2021

Finantstehnoloogiaettevõte Mogo Finance Group muudab nime

Rahvusvaheline finantstehnoloogia ettevõte Mogo Finance Groupi ettevõtted teenisid mullu 14 riigis kokku 33,6 miljoni euro suuruse käibe, mis tähendab aastavõrdluses 45%-list kasvu. Ettevõte on otsustanud muuta oma ärinime, uueks nimeks saab Eleving Group.
Ettevõtte kontor uue nimega.

Pärast esialgset COVID-19 šokki jätkas grupp kolmandat järjestikust kvartalit jätkuvalt heade tulemustega. Tugevate finantstulemuste taga oli kontserni pidevalt paranev tulemus sõidukite finantseerimisel ning tarbimislaenude suunal, teatas ettevõte pressiteates. Grupi käive suurenes 33,6 miljoni euroni, samal ajal kui EBITDA kasvas 65% 14,5 miljoni euroni, mille taga oli keskendumine kõige kasumlikumatele turgudele ja organisatsiooni struktuuri optimeerimine. Puhaskasum enne Forexit kasvas 3,4 miljoni euroni, mille tingis nii käibe kasv kui ka mõistlik laenuportfelli kvaliteedikontroll.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077