Autor: Finantsuudised.ee • 15. september 2021

Börsile pürgiv DelfinGroup loob töötajatele optsiooniprogrammi

Läti finantsettevõte DelfinGroup otsustas aktsionäride koosolekul emiteerida 450 000 uut aktsiat, millega luuakse firma töötajatele pikaajaline motivatsiooniprogramm.
DelfinGroupi aktsionär ja nõukogu esimees Agris Evertovskis.
Foto: DelfinGroup

DelfinGroupi aktsionär ja nõukogu esimees Agris Evertovskis ütles, et aktsiate omandamisega astuvad töötajad n-ö omanike kingadesse. “Euroopas väga levinud optsiooniprogrammi eesmärk on uute inimeste tööle meelitamine ning olemasolevate töötajate hoidmine ja motiveerimine. Ehkki Läti ärikultuuris on see veel üsna vähelevinud, võib optsioone pidada oluliseks tööriistaks, mis aitavad saavutada firma pikaajalisi eesmärke. Tahame olla selle sammuga eeskujuks teistele Läti ettevõtetele ning usume, et uute omanike lisandumine ergutab meie tiimi ja inspireerib ka uusi inimesi DelfinGroupi kollektiiviga liituma,” rääkis Evertovskis.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077