Autor: Arco Vara • 7. oktoober 2021

Arco Vara ehitab Bulgaaria pealinna naabrusesse eramajade rajooni

Arco Vara taaskäivitab vahepeal külmutatud Botanica Lozeni arendusprojekti Sofia lähedal Bulgaarias. Varasemalt plaanitud kortermajade asemel ehitatakse kinnistutele ühepereelamud, kuna nõudlus eramajade vastu on Sofia linna ümbruses oluliselt kasvanud.
Kavandatav Botanica Lozeri arendus Sofia lähistel.
Foto: Arco Vara

Uute eramute hinnast on Arco Vara juhi Miko Niinemäe sõnul vara rääkida. “Kui Lozeni piirkonna rida- ja paariselamute hinnad on ilma käibemaksuta keskmiselt umbes 1200–1600 eurot/m2, siis eramajade puhul saame eeldada ka kõrgemat hinda. Samal ajal oleme Botanica Lozen projektis valmistunud pakkuma eramuid paariselamuga samas hinnaklassis,” lisas Niinemäe.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077