Autor: Finantsuudised.ee • 29. november 2021

Iglucraft kahekordistas tootmist ja rajab uue tootmishoone

Ülemaailmselt tuntud Iglusaunade tootja Iglucraft kahekordistas äsja tootmist ja rajab Viljandimaale uue tootmishoone. Kui seni valmis aastas ligi 250 maja ja sauna, siis laienemise tulemusena saab neid järgmise aasta jooksul kokku panna juba 500.
Iglucrafti saun sobib loodusesse.
Foto: Iglucraft

Iglucraft on viimastel aastatel teinud suure arenguhüppe nii eksportriikide kui ka käibe näol. Nõudlus on märkimisväärselt kasvanud ja juba 2021. aprilli lõpuks oli Iglucraftil saunade tootmine aasta lõpuni välja müüdud. Ooteajad venisid pikaks ja see tingis olukorra, kus maju oli veel saada, aga saunade tellimisega muutusid järjekorrad üha pikemaks.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077