Autor: Finantsuudised.ee • 15. november 2021

Nüüd saab taotleda regionaalarengutoetust

Rahandusministeerium ja Riigi Tugiteenuste Keskus (RTK) avasid 15. novembril taotlusvooru, kust arendusorganisatsioonid saavad taotleda vahendeid maakondlike arengustrateegiate tegevusteks 2022. aastal.

Riigihalduse ministri Jaak Aabi sõnul toetatakse projekte, mis on kirjas maakondlike arengustrateegiate tegevuskavades. „Toetuse andmisega soovime suures pildis kaasa aidata majanduskasvule regioonides. Hea elukvaliteet sõltub eelkõige vajalike teenuste kättesaadavusest ning seda saavad omavalitsused tagada maakondliku mõjuga läbimõeldud tegevuste elluviimisega.“

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liina LeitenTeabekeskuse arendusjuhtTel: 51 84 004
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077