Autor: Finantsuudised.ee • 17. november 2021

Uue koduostja meelespea – millele kehtib ehitaja garantii ja milleks sõlmida kodukindlustus?

Mõni õnnetus juhtub olenemata, kui hästi oma kodu hoiame ning tavaliselt toimub see ajal, mil seda kõige vähem ootame. Millised üllatused võivad tabada kodu uusarenduses, millised kahjud kuuluvad ehitaja ja millised koduomaniku omavastutuse alla, selgitavad Kaamos Kinnisvara müügidirektor Kristo Kokk ja ERGO Kindlustuse kahjukäsitleja Tuuli Kalberg.
Kaamos Kinnisvara müügidirektor Kristo Kokk.
Foto: Kaamos Kinnisvara

Paljusid riske, mis ohustavad kodu ja sealset vara, on tegelikult üpriski lihtne maandada. Kui võimalikele ehitusvigadele kehtib ehitaja või arendaja garantii, siis teiste ootamatute õnnetuste puhul peaks sõlmima kodukindlustuse.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077