Autor: Coop pank • 17. november 2021

Coop Pank laiendas sularahaveoteenust

Coop Pank laiendas sularahaveoteenust, alustades novembris koostööd sularahavedaja Hansab ASiga, et pakkuda kaupmeestele ja teistele sularahaga arveldavatele äriklientidele võimalust valida neile sobivaim sularaha käitlemise teenusepakkuja.
Coop Pank pangakontor Skyon majas Tallinnas.
Foto: Liis Treimann

Coop Panga ärikliendi igapäevapanganduse äriliini juht Erje Mettas sõnas, et pank pakub alates novembrist oma klientidele liidestust lisaks senisele sularahaveopartnerile Brink’s Estoniale ka Hansabiga.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liina LeitenTeabekeskuse arendusjuhtTel: 51 84 004
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077