Autor: Finantsuudised.ee • 18. november 2021

Eesti väärtuslikemate ettevõtete edetabeli võitis teist aastat järjest Eesti Energia

Firmade ostu ja müügi nõustamise ettevõtte Prudentia ning Nasdaq Tallinna koostatud värske TOP 101 Eesti väärtuslikemate ettevõtete edetabeli kolm esimest olid 2020. aasta lõpu andmete põhjal Eesti Energia väärtusega 2 miljardit eurot, Swedbank 1,9 miljardit eurot ja Luminor Bank 1,7 miljardit eurot.
Eesti Energia juhatuse esimees Hando Sutter võtab vastu väärtuslikema ettevõtte tunnustust.

TOP 101 tänavu teist aastat järjest võitnud Eesti Energia juhatuse esimehe Hando Sutteri sõnul on Eesti väärtuslikema ettevõtte tiitel tunnustus enam kui 4300 kolleegi heale tööle ja innustus edaspidiseks.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077