Autor: Eesti Pank • 19. november 2021

Hoiuste intressimäär oli kolmandas kvartalis rekordmadalal

Kuni aastase tähtajaga hoiuste intressimäär oli kolmandas kvartalis ajaloo madalaimal tasemel, kirjutab Eesti Pank statistikateates.
Eesti Panga peahoone.
Foto: Marta Toomsalu

Kodumajapidamiste ja mittefinantsettevõtete vastav näitaja langes 0,08%ni. Üle aastase tähtajaga hoiuste intressimäärad olid vastavalt 1,12% ja 0,43%. Viimati küündisid kodumajapidamiste ja mittefinantsettevõtete tähtajaliste hoiuste intressimäärad üle 2% 2012. aastal.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077