Autor: Luminor Bank • 19. november 2021

Luminor pani õla alla päikeseparkide arendamisele

Luminor rahastas OÜ Solpan plaane uue päikesepargi rajamiseks, mis on kapitalimahukas investeering ja vajab häid laenutingimusi. Eesti kapitalil põhinev ettevõte ehitab ja haldab päikeseparke, mida ettevõttel on üle Eesti juba kokku üle 30. Peamiselt asuvad pargid Lääne- ja Ida-Virumaal.
Luminor on võtnud suuna panustada keskkonnasõbralike ettevõtete aregule.
Foto: Andras Kralla

Luminori äripanganduse juht Marjan Savtšenko ütles pressiteates, et panustamine keskkonnasõbralike ettevõtete arengusse on üks Luminori olulisi suundi. „Solpan aitab oma tegevusega muuta ka teisi ettevõtteid rohelisemaks, paigaldades näiteks tootmishoonetele päikesepaneele,“ märkis Savtšenko ja lisas, et Luminor aitab hea meelega ka nooremaid ja väiksemaid ettevõtteid.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077