Autor: SEB Pank • 22. november 2021

SEB hakkab mõõtma investeeringute ja laenuportfelli keskkonnamõju

SEB ajakohastas grupiülest jätkusuutlikkuse strateegiat, mille raames seab pank kliimavaldkonnas uued eesmärgid ning hakkab mõõtma investeeringute ja laenuportfelli keskkonnamõju. Sealjuures toetatakse kliente rohe-eesmärkidega seotud üleminekul ja vähendatakse fossiilsete energiaallikate rolli SEB portfellis.
SEB hakkab jälgima investeeringute mõju keskkonnale.
Foto: Liis Treimann

SEB Panga juhatuse esimehe Allan Pariku sõnul on ajakohastatud grupiülene jätkusuutlikkuse strateegia osa SEB äriplaanist aastateks 2022–2024 ning SEB 2030. aasta strateegia nurgakivi. „Jätkusuutlikkuse strateegia, mis keskendus esialgu kliimaga seotud küsimustele, laiendab SEB jätkusuutlikkuse alase töö ulatust, selgitab SEB rolli süsiniku jalajälje vähendamisel ning integreerib jätkusuutlikkuse toodetesse, protsessidesse ja otsustesse,“ lisas Parik.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077