Autor: Bigbank • 26. november 2021

Bigbank kasvas ärilaenude sektoris turust kuus korda kiiremini

Käesoleva aasta 10 kuu tulemuste põhjal on Bigbanki ärilaenude maht kasvanud kuus korda kiiremini ärilaenude turu üldisest kasvust Eestis, teatas ettevõte.
Bigbanki kontor.
Foto: Meeli Küttim

Bigbanki ettevõtete panganduse valdkonna juhi Ingo Põderi sõnul on turuvõtmise taga see, et seni peamiselt eraisikutele laenamisega tegelenud Bigbank on järjest rohkem rõhku pannud äriklientide teenindamisele erinevate laenutoodetega.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077