Autor: Coop pank • 26. november 2021

Coop Pank aitab väikseid korteriühistuid maja renoveerimisel

Coop Pank teatab, et on sel aastal appi tulnud mitmele väikesele korteriühistule Eesti maapiirkondades, kes on elektri hinna tõusu või muude põhjuste tõttu tahtnud alustada maja renoveerimist, aga on jäänud oma asukoha või kinnisvara madala väärtuse tõttu seni laenust ilma.
Tihemetsa kortermaja katuse renoveerimine.
Foto: Harri Reili

Pärnumaa kaguosas Valga-Uulu maantee ääres Tihemetsas asuv 16 korteriga ühistu sai tänu Coop Panga laenule vahetada oma vana ja aukliku eterniitkatuse uue ja kaasaegse vastu. Kuigi Asuvere tee 7 korteriühistu on alla tuhande elanikuga Tihemetsas üks suurimaid, ei olnud finantseeringu leidmine neile kerge, sest pankade silmis oli nende laenuvajadus suhteliselt väike ja asukoht väljaspool tõmbekeskusi. Tihemetsast on nii Pärnusse kui ka Viljandisse 50 kilomeetrit, kümmekonna kilomeetri raadiusesse jäävad Kilingi-Nõmme ja Mõisaküla.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077