Autor: Freedom Finance • 26. november 2021

Eestisse laieneva Freedom Finance Europe’i emafirma kasum kasvas 8,5 korda

Freedom Holding Corp. teatas andmed 2022. eelarveaasta II kvartali kohta: puhaskasum kasvas 8,5 korda ja kontserni tütarettevõtte Freedom Finance Europe’ist sai juhtiv kasvumootor. FREEDOM24 nime all platvormi opereeriv Freedom Finance Europe laieneb Eestisse ning plaanib lähitulevikus avada oma Tallinna esinduse.
Freedom Holding Corp.-i tegevjuht, Freedom Finance asutaja ja juhatuse esimees Timur Turlov.
Foto: Freedom Finance

Freedom Finance Europe’i asutaja Freedom Holding Corp. avaldas SECi veebilehel aruande 2022. eelarveaasta teise kvartali tulemuste kohta, mis langeb ajaliselt kokku 2021. kalendriaasta III kvartaliga.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077