Autor: Eesti Pank • 30. november 2021

Septembris krediidiasutuste välisvarad vähenesid

Eesti Panga kiirhinnangu põhjal oli Eesti maksebilansi jooksevkonto 2021. aasta septembris 40 miljoni euro suuruses puudujäägis, kirjutab keskpank statistikateates.
Foto: Marta Toomsalu

Kaupade väljavedu kasvas aastatagusega võrreldes 24% ja sissevedu 30% ning kaupade konto negatiivne saldo suurenes 12 miljoni euroni. Ajalooliselt kõrgeimate kaubavahetuse. näitajate taga on nii hindade kasv kui ka mahtude suurenemine.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077