Autor: Finantsinspektsioon • 3. detsember 2021

Finantsinspektsioon sai uue strateegia

Finantsinspektsiooni uus strateegia näeb ette finantsombudsmani ametikoha ja järelevalve virtuaalvääringu ettevõtete üle.
Finantsinspektsiooni juhatuse esimees Kilvar Kessler.
Foto: Liis Treimann

Finantsinspektsiooni nõukogu kinnitas 26. novembri korralisel koosolekul inspektsiooni strateegia aastateks 2022–2025. Strateegia keskendub finantsturu usaldusväärsusele, finantsinspektsiooni uutele järelevalvevaldkondadele ja klientide kaitsele.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077