Autor: Rahandusministeerium • 2. detsember 2021

Riik hakkab kindlustusseltside asemel teise samba pensioni maksma veebruarist

Sotsiaalkindlustusamet hakkab alates 2022. aasta veebruarist tegema teise samba väljamakseid inimesetele, kel oli sõlmitud pensionileping kindlustusseltside ERGO Life Insurance SE ja SEB Life and Pension Baltic SE filiaalidega.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannus kinnitab, et pensioni suurust muudatus ei mõjuta.
Foto: Liis Treimann

„Pensioni suurust see muudatus kuidagi ei mõjuta – see jääb samaks nagu kunagi sai pensionilepingus kokku lepitud. Lihtsalt makse tegija on nüüd kindlustusseltsi asemel sotsiaalkindlustusamet,“ kinnitas rahandusminister Keit Pentus-Rosimannus.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077