Autor: Finantsuudised.ee • 7. detsember 2021

Evelin Allas – esimene SEB panga jätkusuutliku panganduse juht Eestis

Jätkusuutliku panganduse teemadega tõhusamalt tegelemiseks ning majanduse säästvamale arengule ülemineku soodustamiseks on SEB nimetanud Evelin Allase jätkusuutliku panganduse juhtiks Eestis, mis on SEBs uus roll. Allas on liitunud ka vastloodud SEB jätkusuutliku panganduse üksusega Baltikumis, kus nad koos Leedu ja Läti kolleegidega vastutavad jätkusuutlikkuse eest Balti riikides.
SEB pöörab senisest rohkem tähelepanu järkusuutlikule panganusele.
Foto: Liis Treimann

„SEB soovib olla finantsvaldkonnas rohe-eesmärkide elluviimisel suunanäitaja. Kuna mõju ja muutus saab tekkida läbi pakutavate toodete ja teenuste, siis pangana saame olla rohepöörde liikumiskiiruse tempo seadjatena keskses rollis,“ sõnas SEB jätkusuutliku panganduse juht Evelin Allas. „Pangal on oluline roll klientide toetamisel ja nõustamisel, et nad saaksid anda oma panuse jätkusuutlikumasse ühiskonda,“ lisas Allas.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077