Autor: Finantsinspektsioon • 6. detsember 2021

Finantsinspektsioon hoiatab avaliku pakkumise eest

Finantsinspektsioon hoiatab avalikkust Nu Holdings Ltd. esmase aktsiate avaliku pakkumise eest. Ettevõte pole oma prospekti finantsinspektsioonis registreerinud ega avaldanud ja ei tohiks seetõttu inspektsioonile teadaoleva info kohaselt Eesti turul aktsiaid pakkuda.
Foto: Liis Treimann

Väärtpaberite avaliku pakkumise kohta peab ettevõte koostama ja avaldama prospekti, kui tema väärtpaberite müügihind kõikide Euroopa Liidu lepinguriikide kohta kokku on suurem kui 2,5 miljonit eurot aastas. Kui pakutavate väärtpaberite maht jääb vahemikku 2,5–8 miljonit eurot, võib prospekti koostada vastavalt riigisisesele rahandusministri määrusele. Kui pakutavate väärtpaberite maht on aga suurem kui 8 miljonit aastas, tuleb prospekt koostada vastavalt prospektimäärusele.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077