Autor: Villu Zirnask • 17. detsember 2021

Eesti ettevõtjate regionaalabikõlbulike kulude määr väheneb, erand on Kirde-Eesti

Euroopa Komisjon muutis Euroopa Liidu regionaalabi suuniseid, mis reguleerivad, kuidas liikmesriigid tohivad anda ettevõtjatele riigiabi ebasoodsamas olukorras olevate piirkondade majandusarengu toetamiseks. Regionaalabi läbivaadatud suunised jõustuvad 1. jaanuaril 2022 ja kehtivad 2027. aasta lõpuni.
Majandusajakirjanik Villu Zirnask

Eesti regionaalabi kaardil on kindlaks määratud piirkonnad, millel on õigus saada investeeringuteks ettenähtud regionaalabi. Samuti on sellel kindlaks määratud abi ülemmäärad abikõlblikes piirkondades. Abi ülemmäär on riigiabi maksimumsumma, mille võib ühele abisaajale anda, ja seda väljendatakse protsendina abikõlblikest investeerimiskuludest.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077