Autor: Villu Zirnask • 16. detsember 2021

Euroopa Komisjon: koroonaabi andmist ettevõtetele võib veel vähemalt pool aastat jätkata

Euroopa Komisjon pikendas 31. detsembril lõppema pidanud riigiabi ajutise raamistiku kehtivust 30. juunini 2022. Ühtlasi otsustas komisjon kehtestada kaks uut abimeedet, mis kehtvad veelgi kauem. See avab ELi liikmesriikidele, sealhulgas Eestile, avaramad võimalused koroonakriisi tõttu abi vajavaid ettevõtjaid toetada.
Foto: Pixabay

Uued meetmed on:

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077