Autor: Finantsuudised.ee • 17. detsember 2021

Eestile laekusid Euroopa taasterahastust esimesed 126 miljonit eurot

Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannus ja Euroopa Komisjoni majandusvolinik Paolo Gentloni allkirjastasid 10. detsembril rahastamislepingu taaste- ja vastupidavusrahastu (RRF) vahendite kasutamiseks. Esimene eelmakse mahuga 126 miljonit eurot jõudis reedel Eestisse ning toetused käivituvad juba uuel aastal.
Foto: Raul Mee

“Juba täna hakkame korteriühistute esitatud projektidele taasterahastust toetusi välja maksma, mille abil saavad enam kui 2600 eluaset energiatõhusamaks. See on praeguste kõrgete energiahindade juures väga oluline, sest nii saavad küttekulud väiksemaks. Käib kibe töö, et ka ülejäänud taastekava plaanid saaks käiku juba uuel aastal,“ ütles rahandusminister Keit Pentus-Rosimannus.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077