Autor: Finantsuudised.ee • 21. detsember 2021

KredEx Krediidikindlustuse juhatus sai kolmanda liikme

Eesti ettevõtete ekspordi kasvu toetamisele pühendunud KredEx Krediidikindlustuse juhatusega liitus Ivika Kolk, millega seltsi juhatus kasvas kolmeliikmeliseks.
KredEx Krediidikindlustuse juhatusega uus liige Ivika Kolk.
Foto: KredEx Krediidikindlustus

"KredEx Krediidikindlustuse eesmärk on aidata kaasa Eesti ettevõtete ekspordivõimekuse kasvule ja panustada seeläbi meie majanduskasvu tervikuna," lausus KredEx Krediidikindlustuse juhatuse esimees Signe Rähesoo. "Ivika põhirolliks on ettevõtjate teadlikkuse kasvatamine meie pakutavatest kindlustuslahendustest, et aidata neil uutele turgudele siseneda ja oma konkurentsivõimet parandada."

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077