Autor: Villu Zirnask • 22. detsember 2021

Uuring: keskkonnateadlik investor peaks investeerima „pruunidesse“ ettevõtetesse, mitte neid vältima

Investorid, kes järgivad keskkonna-, sotsiaal- ja juhtimis- ehk ESG-põhimõtteid, saavutavad vähe, kui müüvad oma osalust ESG-põhimõtteid mitte järgivates ettevõtetes, näitas Stanfordi ülikooli rahandusprofessori Jonathan B. Berki ja Whartoni ärikooli rahandusprofessori Jules H. van Binsbergeni analüüs „The Impact of Impact Investing“ („Mõjuinvesteeringute mõju“).
Villu Zirnask, majandusajakirjanik, Finantsjuhtimise Infolehe kaasautor

Knowledge@Wharton

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077