Autor: Finantsuudised.ee • 10. jaanuar 2022

Tallinna Sadama uus finantsjuht on kinnisvaraettevõtte kogemusega

ASi Tallinna Sadam nõukogu otsusega saab ettevõtte uueks juhatuse liikmeks ja finantsjuhiks Andrus Ait, kes asub ametisse 21. veebruaril, tema volituste tähtaeg on viis aastat.
Tallinna Sadama uus finantsjuht Andrus Ait töötas siiani Riigi Kinnisvara ASis.
Foto: Tallinna Sadam

Tallinna Sadama nõukogu esimees Aare Tark ütles ettevõtte pressiteates, et Tallinna Sadam saab ambitsioonika ja mitmekesise finantskogemusega juhatuse liikme. “Andrus Aida kasuks rääkis ka tema pikaajaline kogemus kinnisvarasektoris Riigi Kinnisvara ASis, sest just kinnisvara valdkonnas on Tallinna Sadamal lähiaastatel ees suuremad arengud ja võimalused tulude kasvatamisel. Andruse kogemused arendusprojektide juhtimisel ja ärianalüüside läbiviimisel ning kokkupuude suurklientidega läbirääkimistel ja suhtlemisel on väärikas täiendus Tallinna Sadamale.”

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liina LeitenTeabekeskuse arendusjuhtTel: 51 84 004
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077