Autor: Jana Saarkoppel • 14. jaanuar 2022

Bercmani ja Krakuli tehing sai kokkulepitud punkti

Tallinna First North alternatiivturul noteeritud tehnoloogiafirma Bercman Technologies ja arendusettevõtte Krakuli vaheline vahetusleping on kokkulepitud tingimustel lõpule viidud.
Bercmani tegevjuht Mart Suurkask, nõukogu esimees Kuldar Leis ja Krakuli tegevjuht Jaan Hendrik Murumets mullu detsembris toimunud Bercman Technologiese aktsionäride erakorralisel üldkoosolekul, kus aktsionärid kinnitasid ettevõtte vahetuslepingu Bercman Technologiese, Krakul Holding OÜ ja Krakul OÜ vahel.
Foto: Andras Kralla

Bercman omandas 100protsendilise osaluse asjade interneti ja autonoomsete süsteemide arendusettevõttes Krakul, tasudes osaluse omandamise eest Bercmani aktsiates. Täna avaldatud börsiteates raporteerib Bercman, et aktsiakapitali suurendamine on registreeritud ning uued aktsiad on võetud kauplemisele kauplemissüsteemis First North.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077