Autor: Finantsuudised.ee • 28. jaanuar 2022

Üle poole Eestisse investeeritud pensionifondide varadest asub LHVs

2021. aasta IV kvartali lõpuks olid pensionifondid investeerinud Eestisse 624 miljonit eurot, mis on 35 miljonit eurot rohkem kui III kvartalis. Pensionifondide kogumaht oli 4,45 miljardit eurot, mis on 95 miljonit rohkem kui III kvartalis, teatab Eesti Kaubandus-Tööstuskoda.
LHV on suurim pensioniraha Eestisse investeerija.
Foto: Andras Kralla

IV kvartalis tõusis pensionifondide Eestisse investeeritud varade maht võrdluses III kvartaliga 6 protsendipunkti, moodustades 14,04% fondide kogumahust. Erinevalt eelnevatest kvartalitest tõusis nii Eestisse investeeritud fondide osakaal kui ka fondide maht.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077