Autor: Finantsuudised.ee • 1. veebruar 2022

Luminor omandab e-poodide makselahenduse pakkuja

Luminor allkirjastas lepingu, millega kavandab omandada 99% Baltikumi e-poodide makselahenduse pakkuja Maksekeskus ASi aktsiatest selle praegustelt omanikelt Omnivalt, Inbankilt ja Olsson & Nielsen Nordicult. Tehing võimaldab pangal suurendada oma osakaalu kiiresti areneval e-kaubandusega seotud teenuste turul.
Art Lukas jätkab Maksekeskuse tegevjuhina.
Foto: Marko Mumm/Meediafoto

Maksekeskus pakub e-poodidele ning nende klientidele turvalisi ning mugavaid makselahendusi ja teisi e-kaubandusega seotud teenuseid nii Eestis, Lätis, Leedus kui ka Soomes. Ettevõte on viimastel aastatel tegevjuht Art Lukase juhtimisel märkimisväärselt kasvanud ja selle teenuseid kasutab Baltikumis enam kui 3000 aktiivset kaupmeest.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077