Autor: Neeme Korv • 27. veebruar 2022

Vene ökonomist: SWIFTita kukub pangandus nuputelefonide ja fakside aega

USA ja Euroopa otsus heita Vene pangad välja rahvusvahelisest maksesüsteemist SWIFT tähendab riigi ettevõtjatele ja tarbijatele suurt tagasilööki, pangandus võib aga langeda Hiina mõjusfääri, vahendab Novaja Gazeta.
Venemaa pangandus võib langeda tagasi aega, kus telefonside nägi välja selline.
Foto: Indrek Susi

“Kui eelmised sanktsioonid Vene turgu ja venelaste kodust mugavust peaaegu ei mõjutanud, siis siin on kõik palju tõsisem. Väiksem sortiment, kõrgemad hinnad, isegi kui tegemist on kodumaise tootja kaubaga,” kirjeldab Novaja Gazetas ilmunud analüüsis Vene ökonomist Dmitri Prokofjev.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077