Autor: Finantsuudised.ee • 3. märts 2022

LHV võtab Ühendkuningriigis kasutusele pangandusplatvormi Tuum

LHV tütarettevõte LHV UK Limited võtab põhisüsteemina kasutusele pangandusplatvormi Tuum tehnoloogia, teatas pangandustehnoloogia pakkuja.
LHV UK tegevjuht Erki Kilu teeb koostööd pangandustehnoloogia ettevõttega Tuum.
Foto: Liis Treimann

LHV UK pakub panganduse infrastruktuuri ja makseteenuseid enam kui 200 rahvusvahelisele finantsteenuse pakkujale, nagu Wise, Airwallex, Coinbase ja Railsbank, kellel on kokku üle 10 miljoni lõppkliendi kogu maailmas. LHV UK on välkmaksete süsteemi asutajaliige ja juhtiv teenusepakkuja, kelle kliendid töötlevad 8% kõigist SEPA maksetest Euroopas, ning hetkel ainus teenusepakkuja turul, kes võimaldab klientidel reaalajas teha nii nael- kui euromakseid.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liina LeitenTeabekeskuse arendusjuhtTel: 51 84 004
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077