Autor: Finantsuudised.ee • 10. märts 2022

Luminor leidis uue peaökonomisti

Sellest nädalast alustas Luminori uue Eesti peaökonomistina tööd pikaajalise kogemusega majandusteadlane Lenno Uusküla.
Luminor leidis Tõnu Palmile asenduse.
Foto: Andras Kralla / Äripaev

Lenno Uuskülal on pikaajaline kogemus Eesti Panga rahapoliitika ja majandusuuringute osakonnast vanemökonomistina. Varem on ta töötanud ka Euroopa Keskpangas ning olnud mitme Eesti ülikooli majandusteaduskondade õppejõud. Lisaks Luminori peaökonomisti ülesannetele jätkab ta makroökonoomika kaasprofessorina panustamist Tartu Ülikooli majandusteaduskonnas. Luminori tuleb Lenno Uusküla riigikogu juures asuvast Arenguseire Keskusest, kus ta töötas uuringute juhina.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liina LeitenTeabekeskuse arendusjuhtTel: 51 84 004
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077