Autor: Finantsuudised.ee • 15. märts 2022

Bigbanki juhatuses toimuvad muutused

15. märtsil jõustuvad muutused Bigbanki juhatuse koosseisus – seoses tähtajalise lepingu lõppemisega lahkub juhatusest Sven Raba, kes vastutas pangas tehnoloogia ja õiguse valdkonna eest, ning juhatusega liitub kaks uut liiget, pikka aega Bigbankis töötanud senine ettevõtete panganduse valdkonna juht Ingo Põder ja tootejuhtimise valdkonna juht Ken Kanarik.
Tehnoloogia ja õiguse valdkonna eest vastutanud Sven Raba lahkub Bigbankist.
Foto: Andras Kralla

Bigbanki juhatuse esimees Martin Länts tänas Sven Raba pikaajalise panuse eest panga arengusse. „Sven on olnud Bigbankile tehnoloogilise eelise loonud pangasüsteemi Nest väljatöötamise eestvedaja ning aidanud seda juurutada ka juba üheksas riigis, kuhu täna ulatub meie tegevusgeograafia,“ märkis ta panga pressiteates.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077