Autor: Finantsuudised.ee • 29. märts 2022

IuteCredit teeb ettepaneku kogu Moldova pank väikeaktsionäridelt välja osta

Eesti finantstehnoloogia ettevõte IuteCredit teeb Moldova Energbanki vähemusaktsionäridele kohustusliku ülevõtmispakkumise, sest on viimaste kuudega omandanud juba ligi 84% panga aktsiatest. Alanud on ettevalmistused uute liikmete valimiseks panga juhtorganitesse.
Moldova Energibank.
Foto: IuteCredit

Silla sõnul on pankade omandamine osa Iute strateegiast kasvada kahe aasta jooksul miljardieurose bilansiga ettevõtteks. "Me ehitame kiireimat, mugavaimat ja inimesekeskset pangagruppi. Plaanime iga omandatava ettevõtte integreerida Iute grupiga, sealhulgas juhtimistruktuuri, äriprotsessid ja tehnoloogia. Teeme kõik pangateenused kättesaadavaks nutitelefonis. Enamik tehnoloogilisi lahendusi ja skaleeritavaid äriprotsesse on loodud siinsamas, meie Eesti peakontoris. Edu kriteerium on meie tiimi tegelik võimekus siin loodud asjad klientide teenistusse rakendada. Teine edu kriteerium on, et kliendid on nõus meie loodu teenustasudena kinni maksma. Ainult kasvamise eest meil ei maksta," rääkis Sild.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077