Autor: Finantsuudised.ee • 4. aprill 2022

Sorainen pärjati Kesk- ja Ida-Euroopa parimaks ühinemis- ja ülevõtmistehingute nõustajaks

Eelmisel nädalal pärjati Sorainen esimese Balti advokaadibüroona tiitliga „Kesk- ja Ida-Euroopa aasta ühinemis- ja ülevõtmistehingute õigusnõustaja“. Auhinnatseremoonial anti Sorainenile üle ka „Balti aasta ühinemis- ja ülevõtmistehingute nõustaja“ auhind.
Toomas Prangli ja Mantas Petkevičius.

„Auväärne tiitel on oluline tunnustus terve Baltikumi jaoks, mis on viimastel aastatel kasvanud kiiremini kõigist teistest Euroopa regioonidest ning pannud kihama ka tehinguturu. Oleme väga tänulikud oma klientidele, kes on usaldanud meie kätesse oma strateegilised kasvu- ja müügitehingud. Möödunud aastal kahekordistus tehingute arv M&A turul võrreldes 2020. aastaga,“ kommenteeris pressiteate vahendusel tunnustust Soraineni ühinguõiguse ning ühinemiste ja ülevõtmiste valdkonna juht Toomas Prangli, kes käis Londonis auhinda vastu võtmas koos Soraineni Leedu kontori M&A valdkonna juhi Mantas Petkevičiusega.

Finantsuudised.ee toetajad:
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077