Autor: Johanna Adojaan • 27. aprill 2022

Veriffi finantsjuht: eesmärk on kasvada, ja kasvada hästi

Millised arenguplaanid on hiljuti ükssarvikuks saanud finantsidu Veriffi laual, milliseid verifitseerimise viise me tulevikus nägema hakkame ja kuidas on ettevõttel rahakaasamise ja börsile minekuga, rääkis Veriffi finantsjuht Amish Mody, kes on ühtlasi sai Aasta finantsjuhi parima kolleegi auhinna.
Veriffi finantsjuht Amish Mody töötas varem investeerimispankurina, idufirmandusse jõudis ta Monese kaudu. Mody selgitas, mis teeb edukast finantsjuhist eduka finantsjuhi.
Foto: Johanna Adojaan

Mullu veebruarist sai tehnoloogiaettevõtte Veriff finantsjuhiks Amish Mody, kes viimased viis aastat töötas finantsjuhina finantstehnoloogia ettevõttes Monese. Veriffiga liitudes oli paigas kindel plaan. Ettevõte oli juba tõestanud, et nende tehnoloogia toimib ja nad suudavad nimekaid kliente saada, nii et sellel hetkel oli neil vaja kahte asja: tõsta lisakapitali kiireks kasvuks ning operatsioonide tugevdamist. Need said Mody ülesanneteks.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077