Autor: Marge Aasalaid • 2. mai 2022

Advokaadibüroode käibe kasv on olnud stabiilne, aga aeglustumas

Äripäeva Infopank avaldas advokaadibüroode kvartaliraporti, kus teiste konkurentsinäitajate kõrval on välja toodud ka 2022. aasta I kvartali käive. Esikolmiku käibe TOP-s ja kasvus on liidriks tõusnud Advokaadibüroo Cobalt, aga käibe TOP-i üheksandal kohal paiknev Advokaadibüroo Triniti spurtis kasvus esikolmikusse.
Foto: Pixabay

Advokaadibüroode käibe TOP 3 esimese ettevõtte osas on toimunud järjestuses kohtade vahetus võrreldes eelmise kvartali käibe osas – Advokaadibüroo Cobalt on tõusnud Sorainen Advokaadibüroo ette. Kolmele suuremale ettevõttele – Advokaadibüroo Cobalt OÜ , Advokaadibüroo Sorainen AS ja Ellex Raidla Advokaadibüroo OÜ – kuulub 38% turust.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077