Autor: Finantsuudise.ee • 2. mai 2022

SEBs on Balti aktsiatega kauplemine nüüd tasuta

Alates 2. maist jõustub SEB hinnakirja muudatus, mille järgi on nii era- kui ka äriklientidele väärtpaberite märkimine ning internetipangas Balti aktsiatega kauplemine teenustasuta. Panga kinnitusel muutub aktsiatesse investeerimise turu soodsaimaks.
Foto: Liis Treimann

„Viimaste kuude majandus- ja geopoliitiline olukord pole globaalseid finantsturge seni dramaatiliselt mõjutanud, et oleks eestimaalaste investeerimistegevust tunduvalt pärssinud. Muutes investeerimise nii Eesti kui ka teiste Balti riikide börsidel kättesaadavamaks, pakume investoritele senisest soodsamat võimalust kaubelda siin piirkonnas tuntud ettevõtete aktsiatega ja väiksemate summadega.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077