Autor: Jaan Martin Raik • 12. mai 2022

Coop hoidis aprillis tugevat kasvuhoogu

Coop Pank teenis aprillis 1,5 miljonit eurot puhaskasumit ning kasvatas hooga nii laenumahte kui ka klientide arvu.
Coop kasvatas eelmise kuuga puhaskasumit poole võrra.
Foto: Liis Treimann

Aprillis teenis Coop Pank netotulu 4 miljonit eurot, mida on märtsiga võrreldes mõnevõrra vähem, kui teeniti 4,1 miljonit eurot. Samas esimese nelja kuuga on pank teeninud tulu 15,5 miljonit eurot, mida on aasta varasemaga võrreldes 30% rohkem.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077