Autor: Finantsuudise.ee • 17. mai 2022

Euroopas tuntud tarbijakrediidi ettevõtte toob Eestis turule uue finantsplatvormi

Möödunud aastal väljastas Eesti finantsinspektsioon ettevõttele IPF Digital e-raha asutusena tegutsemise litsentsi, mis võimaldab arendada maksevõimalusi ja e-raha teenuseid. Sellest ajendatuna toobki Londoni börsiettevõte Eestis turule uue digitaalse rahakoti ja finantsplatvormi Creditea.
IPF Digitali Eesti tegevjuht Kristi Saaremets
Foto: IPF Digital

IPF Digital on loonud Eestisse kompetentsikeskuse, mis tegeleb finantstehnoloogiate arendamise ja tooteinnovatsiooniga. „Meie eesmärk on olla juhtiv digitaalsete laenutoodete ja personaliseeritud finantsjuhtimise lahenduste pakkuja nii Eestis, Baltikumis kui ka näiteks Austraalias ja Mehhikos, kus juba tegutseme. Möödunud aastal väljastati meile e-raha litsents, mis annab võimaluse keskenduda innovaatiliste finantstehnoloogiate ja digitaalsete tööriistade välja töötamisele ja arendamisele Euroopas,“ sõnas pressiteates ettevõtte Eesti tegevjuht Kristi Saaremets.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077