Autor: Finantsuudise.ee • 17. juuni 2022

EY Maailma Aasta Ettevõtja 2022 konkursil esindas Eestit Milrem Roboticsi asutaja Kuldar Väärsi.

EY Maailma Aasta Ettevõtja tiitli 2022 pälvis Gaston Taratuta Argentinast, jätkusuutlikkuse auhinna sai moelooja Stella McCartney.
Eestit esindas selle aasta konkursil EY Eesti Aasta Ettevõtja 2022 Kuldar Väärsi. Monacos olid kohal ka kahe eelmise aasta Eesti konkursi võitjad Kaarel Kotkas Veriffist ja Priit Kallas Iglucraftist ning EY esindaja Ranno Tingas.
Foto: studiophenix

Aleph Group’i asutaja Gaston Taratuta pärjati 9. juunil Monacos EY (endise nimega Ernst&Young) World Entrepreneur of the Year tiitliga. Aleph Group on ülemaailmne digitaalse reklaami firma, mis tegutseb 90 turul ning neljal kontinendil. Eelmise aasta seisuga on Aleph Group’il EBITDA üle 70 miljoni USA dollari, ettevõte annab tööd enam kui 1000 inimesele.

Finantsuudised.ee toetajad:
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077