Autor: Marge Aasalaid • 5. juuli 2022

Investeerimisplatvormi juht: rikkusest pole kasu, kui meil planeeti enam pole

“Kui me ühel hetkel oleme väga rikkad, aga meil pole enam planeeti, siis on sellest rikkusest väga vähe kasu,” ütles jätkusuutliku investeerimisplatvormi Grünfin juht ja asutaja Karin Nemac InvesteerimisFestivalil.
Mõjuinvesteeringute vestlusringis arutlesid (vasakult) rahatarkuse treener ja investor Jekaterina Tint, jätkusuutliku investeerimisplatvormi Grünfini tegevjuht ja asutaja Karin Nemac ja LHV Varahalduse võlakirjainvesteeringute portfellihaldur Maarja Pärs.
Foto: Raul Mee

"Meil on üle 200 ESG (Environmental, Social ja Governance ehk mõju keskkonnale, sotsiaalsele poolele ja juhtimisele - toim) ja ettevõtte juhtimine filtriga ETF-i (turul kaubeldavad fondid - toim) ja investorid kahtlevad, kas peaks neid võtma," tõi Tint näite. Ta selgitas, et meil kiputakse kõik teemad kokku panema, tema sõnul peaks see jaotuma kolmeks: ESG, jätkusuutlikus ja mõjuinvesteeringud.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077