Autor: Finantsuudised.ee • 21. juuli 2022

Liviko kasvatas käivet, kasumit ja eksporti

Liviko grupi eelmise aasta konsolideeritud auditeeritud müügitulu oli 138,4 miljonit eurot, mis tõusis eelneva aastaga võrreldes 3%.
Liviko juht Janek Kalvi.
Foto: Eero Vabamägi

Grupi konsolideeritud kasum enne intresse, makse ja kulumit (EBITDA) kasvas aastaga 5%, jõudes 2021. aastal 5,9 miljoni euroni. Eesti Kaubandus-Tööstuskoda valis Liviko teist aastat järjest konkurentsivõimelisimaks toiduainetööstuse ettevõtteks.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liina LeitenTeabekeskuse arendusjuhtTel: 51 84 004
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077