Autor: Marge Aasalaid • 26. juuli 2022

Finantsuudised fookuses: Rahatark töötaja on tööandjale kasulik

Juba homme, 27. juulil kell 11.05 saad kuulata Äripäeva Raadio eetris värsket saadet “Finantsuudised fookuses”. Saates arutleme palgatöötajate rahatarkuse edendamisest ja miks tööandja ei peaks kartma palgavestlusi.
Stuudios on Kristi Saare.
Foto: Andres Laanem

Saatejuht Marge Aasalaid vestleb investor ja rahatarkuse koolitaja Kristi Saarega ning saate lõpus jagab projekteerimisettevõtte Sirkel ja Mall rahatarkuse jagamise kogemust Paavo Pärn.

Saate avaosas selgitab Kristi Saare, mis see rahatarkus on ja miks on rahatark töötaja ettevõtjale kasulik. Lisaks saab saatest juhiseid, millised rahatarkust edendavad tegevused kõige paremini toimivad. Saatest saavad soovitusi ka alustavad ja edasijõudnud investorid ning need, kes planeerivad kodu või üürikinnisvara osta.

Paavo Pärn jagamas projekteeriisettevõtte Sirkel ja Malli rahatarkuse edendamise kogemust.
Foto: Andres Laanem

Saate lõpus räägib ettevõtja Paavo Pärn oma positiivsest kogemusest Sirkel ja Mallis töötajate rahatarkuse edendamisel, lisaks on nad ettevõtte töötajates pidevalt juurutanud ka ettevõtlikku mõttelaadi.

Saadet saab järgi kuulata kolmapäeval, 27. juuli õhtul kell 17 või laupäeval, 30. juulil kell 12. Lisaks on saade järelkuulatav Soundcloudis kolmapäeval, 27. juulil alates kella 12.00.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077