Autor: Marge Aasalaid • 29. juuli 2022

Ettevõtja, aeg on aidata oma töötajaid rahaasjade juhtimisel!

Töötajal on rohkem energiat keskenduda tööle, kui ta rahaasjad on hästi juhitud ning rahatarkus aitab tal ettevõtte toimimist paremini mõista. Kuula viimasest Finantsuudised fookuses saatest täpsemalt, miks on rahatark töötaja ettevõttele kasulik, kordussaade on eetris Äripäeva raadios juba homme kell 12.
Vasakult Kristi Saare, Marge Aasalaid ja Paavo Pärn
Foto: Andres Laanem

Viimases Finantsuudised fookuses saates rääkisid töötajate rahatarkuse edendamisest rahatarkuse koolitaja ja investor Kristi Saare ning projekteerimisettevõtte ettevõtte Sirkel ja Mall kogemusest Paavo Pärn.

Kristi Saare sõnul kutsutakse praegu erinevaid investoreid ja rahatarkuse koolitajaid sageli ettevõtetesse rahatarkust jagama, aga hoogustus see sellest, kui tuli pensionireform ja raamatupidajad või personalijuhid ei osanud sageli töötajatele vastuseid anda. Sama oli tulumaksuvaba miinimummäära valimisega. “Kui töötajal endal teadmisi pole, siis tööandja peab need küsimused ära vastama,” ütles Saare.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077