Autor: Marge Aasalaid • 12. september 2022

Finantsjuhtide palgaraport 2022 II kvartal

Finantsjuhi ametis on hakanud mehed palga osas naistele järele jõudma, aga palgaerinevus maakondade lõikes suureneb.
Finantsjuhte on sektoris vähemaks jäänud, palk on mõnes maakonnas langenud, mõnes tõusnud.
Foto: Liis Treimann

Finantsuudised.ee teeb ülevaate, millised on statistikaameti andmetel finantsjuhtide palgad 2022. aastal 1. ja 2. kvartali võrdlusi. Vaatleme piirkondlikke erinevus ning soolist ja vanuselist jaotust.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liina LeitenTeabekeskuse arendusjuhtTel: 51 84 004
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077