Autor: Finantsuudised.ee • 15. september 2022

Eesti ettevõtetel on Saksamaale laienemine nüüdsest lihtsam

Eelmisel nädalal avas Optimist Group ametliku vastuvõtuga esinduse Berliinis, et Eesti ettevõtetel oleks Saksa turule laienemine senisest lihtsam. Ettevõtete Saksamaa laienemisplaane toetab nüüdsest ärikonsultatsiooni ettevõte Optimist Expand, nutikaid ja turgu arvestavaid turunduslahendusi pakub loovagentuur Optimist Creative Berlin.
Fotol vasakult: Optimist Digital juht Andrei Maksimik, digistrateeg Marko Kivirand, Optimist Group juhatuse liige Rait Minumets, Optimist Public juht Mari-Liis Ahven, Optimist Creative Berlin juht Greete Kempel, Eesti suursaadik Berliinis härra Alar Streimann, Optimist Expand juht Kristi Daniel, Optimist Group juhatuse liikmed Magnus Lužkov ja Anti Jürgenstein

Optimist Expandi ja Optimist Creative Berlin avamisel osalenud Eesti Vabariigi suursaadik Saksamaal härra Alar Streimann sõnas, et üha enam Eesti ettevõtteid leiab enda tee Saksamaale.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077