Autor: Finantsuudised.ee • 15. september 2022

Eesti finantsidu Paywerk ühendab Poolas jõud Inbankiga

Eesti idufirma Paywerk, mis tegeleb rahvusvahelise kaardimaksete ning BNPL-lahenduse arendamisega (osta kohe, maksa hiljem), sisenes sel nädalal Poola turule. Erinevalt teistest BNPL-lahendustest ei finantseeri oste Paywerk ise, vaid teeb koostööd turul olevate pankadega.
Paywerki asutaja ning tegevjuht Jan Andersoo.
Foto: MARGUS JOHANSON

Paywerk asub kohalikele e-kommerts-ettevõtetele pakkuma kaardimakselahendust, millega on seotud ka hiljem ning osakaupa maksmise võimalused. Poola ettevõtted ja tarbijad on teenuse soojalt vastu võtnud, tuues välja Paywerki eripära selles, et finantseerida on võimalik ka suuremaid summasid. Nimelt on kallimate ostukorvide puhul BNPL-makselahenduste kasutamise takistajaks väike finantseerimistaotluste rahuldamise protsent, mis tuleneb konservatiivsetest riskimudelitest.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liina LeitenTeabekeskuse arendusjuhtTel: 51 84 004
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077